Ultimele...
You are here: Home » Articole » Către prietenii mai vechi sau mai noi

Către prietenii mai vechi sau mai noi

În primul rând, La Mulţi Ani şi să fiţi cât mai inspiraţi în 2016!

Dacă 2014 a fost ultimul an în care revista Pronostic Sportiv a apărut pe print, iată că 2015 s-a dovedit ultimul în care programele de predicţie care ne-au făcut cunoscuţi au mai furnizat publicului nostru vestitele „cote supradimensionate„.  Nu e vorba de o scădere a performanţei lor, dimpotrivă, n-a existat sezon toamnă-iarnă sau an calendaristic fără randament de peste 100%.

Îi datorăm o reverenţă domnului Valentin Hodorogea, cel care a conceput sistemul de predicţie, adăugând an de an criterii şi rafinându-le necontenit. Fiind vorba despre un soft de autor, realizat într-un limbaj de programare de tip linie-comandă, retragerea sa din activitate face imposibilă exploatarea acestuia în continuare. Ritmul informaţiei este acum cu totul altul, site-urile de unde se actualiza baza de date se modifică aproape continuu, astfel că era nevoie aproape săptămânal de mentenanţă calificată. Ca la orice fenomen din lumea asta,  trebuie să existe şi un punct terminus.

Ce va urma pentru pronosticsportiv.eu? Ideea de bază este că, după o perioadă de reflecţie, am decis să continuăm editorial. Vom trece mai întâi printr-o reorganizare şi actualizare firească  a secţiunilor, iar eventuale sugestii puteţi trimite la redactie.pronostic@gmail.com.

Ne dorim şi vă dorim Mult Succes în Palmares!

 

About pronos

2 comments

  1. Eu va multumesc ca ati existat. Va marturisesc ca cel mai mare castig la pariuri (intr-o „cariera” de 12-13 ani de incercari neincetate) l-am facut cu ajutorul dvs. cu un bilet in care am jucat sistem 3 din 15 la Stanleybet in urma cu ani buni. Aproximativ n urma cu vreo 8 ani, norocul meu a fost ca la respectiva agentie de-abia bagasera cotele din Spania 2, iar in revista au fost semnalate cotele gresite date de Stanleybet pentru 4-6 goluri in meci. Cred ca am avut atunci aproape toata etapa din Spania 2 pe bilet si am castigat cu o miza de 40 de lei, o suma ce depasea un salariu mediu de bucurestean la vremea respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
Copyright Revista Pronostic Sportiv | Hosting oferit de Claus Web