Ultimele...
You are here: Home » Articole » Ca elveţienii, neutri

Ca elveţienii, neutri

zurich-steaua

Este izbitoare semănarea cu o situaţie de acum trei ani, când Steaua juca în grupele Ligii Campionilor, era pe zero după două etape şi urma dubla cu Basel. Deci atunci se înfrunta cu primul loc în Elveţia, acum la fel, doar că e vorba de primul loc din liga secundă, că doar şi Liga Europa e o competiţie de importanţă secundară… Ce a urmat? Poate vă mai amintiţi, două rezultate de 1-1, goluri marcate de Tatu şi Piovaccari. Brazilianul a egalat pe final în meciul de acasă, italianul a deschis scorul în deplasare, dar norocul s-a întors şi elveţienii au înscris în minutele de prelungire. Astfel, planul de patru puncte a eşuat la mustaţă, iar Steaua a ratat şi locul trei, care asigura primăvară de Liga Europa. Acum, dezavantajul este că locul trei nu duce nicăieri, aşa că oricum acele patru puncte ţintite cu Zurich puteau să nu fie suficiente pentru calificare. Ca fapt divers, pentru a ne face o idee despre (lipsa de) continuitate, să spunem că, dintre actualii jucători, în lotul din 2013 figurau doar Adi Popa – titular şi atunci, Bourceanu şi Pintilii – plecaţi şi reveniţi între timp, plus Niţă şi Filip – primul devenit titular între timp, al doilea tot rezervă.

Ei bine, iată că dubla cu Zurich s-a pliat până la identificare pe cea de acum trei ani, lipsind doar golurile din egalul de aseară. Şanse de calificare ar mai fi, dar nu se cade să vorbim despre ele, nimic din jocul Stelei nu le îndreptăţeşte, astfel că istoria are toate şansele să se repete până la capăt, adică… ultimul loc. Vorba lui Becali, Reghe putea să gesticuleze mai bine situaţia!

About pronos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Copyright Revista Pronostic Sportiv | Hosting oferit de Claus Web