Ultimele...
You are here: Home » Sfaturi practice pentru pariori

Sfaturi practice pentru pariori

Iată o întrebare care ne frământă şi pe noi: dacă jucătorul ar paria ca la carte, ar putea îmbina plăcutul cu utilul, transformându-şi pasiunea în sursă de venituri? Un răspunsul puteţi afla după ce veţi parcurge rândurile următoare.
Primul pas în întreprinderea de a fi competitiv în confruntarea cu casele de pariuri, este alegerea acesteia. Vă recomandăm câteva criterii pentru a opta pentru cea mai avantajoasă din punctul de vedere al pariorului:

  • – prestigiul de care se bucură în rândul jucătorilor;
  • – posibilitatea de a paria pe cât mai multe evenimente sportive SINGLE şi LIVE;
  • – pragul câştigului maxim să fie cât mai sus;
  • – cotele trebuie să fie oferite în timp util (cât mai devreme, în timpul săptămânii, pentru evenimentele sportive de la sfârşitul acesteia);
  • – evenimentelor sportive să fie bine reprezentate atât pe orizontală (fotbal, tenis, formula 1, baschet, curse etc.), cât şi pe verticală (divizii inferioare, cupe, meciuri internaţionale şi amicale etc.);
  • – gama pariurilor să fie cât mai diversificată (scor corect, rezultat la pauză, număr de goluri, handicap etc.).

Acestea fiind zise, putem privi de cealaltă parte a baricadei, spre a ne face o părere despre profilul pariorului. În acest domeniu, ca şi în viaţă de altfel, este esenţial să te cunoşti pe tine însuţi, să-ţi identifici scopurile, precum şi mijloacele de realizare ale acestora. Din capul locului trebuie precizat că pariurile sportive se adresează în primul rând oamenilor pasionaţi, cunoscători de sport. De aceea este foarte riscant să pariaţi pe evenimente din domenii sportive pe care nu le cunoaşteţi îndeajuns. Cu toate acestea a fi microbist nu este suficient: trebuie să vă pricepeţi foarte bine să jonglaţi cu cifrele! Aşa cum aţi putut vedea, bookmaker-ii stăpânesc foarte bine acest domeniu, aşa că pentru a-i învinge pe terenul lor trebuie să ştiţi să luptaţi cu armele lor!.

Există oameni care pariază doar pentru a-şi oferi o emoţie în plus atunci când urmăresc un meci la televizor. Dacă se rezumă la atât, atunci totul este în regulă. Însă marea masă de pariori frecventează casele de pariuri în căutare de profit! Unii dintre aceştia vor să câştige mult şi în cât mai scurt timp. Pentru aceasta vor adopta o strategie care să le permită acest lucru: vor paria pe evenimente sportive numeroase, mizând în acelaşi timp pe outsideri, care au cote mai ridicate. Alţii, mai răbdători, sunt satisfăcuţi să câştige mai puţin, dar mai sigur, mizând pe favoriţi, şi mulţumindu-se şă-şi dubleze miza.

Un lucru este însă sigur: fără o anumită disciplină autoimpusă, jucătorul nu va putea emite pretenţii în confruntarea sa cu organizatorii de pariuri. Astfel, chiar dacă tactica aleasă nu dă rezultatele aşteptate, nu trebuie să vă pierdeţi răbdarea, să schimbaţi în mod pripit strategia, să măriţi în mod dramatic miza pentru a recâştiga terenul pierdut! Nu trebuie să uitaţi că, spre deosebire de loto sau pronosport, la casele de pariuri se poate juca zilnic, ceea ce poate însemna o tentaţie de nebiruit pentru împătimiţi şi, totodată, un magnet irezistibil de atragere a veniturilor acestora. Fixarea unui prag maxim al sumei ce poate fi jucată într-o perioadă de timp şi respectarea întocmai a acestui prag, vă poate ajuta să stăpâniţi fenomenul, dacă nu momentan, cel puţin după o vreme.

De asemenea, jucătorii trebuie să conştientizeze faptul că studierea meciurilor, culegerea informaţiilor, alegerea cotelor etc. sunt operaţii cronofage, aşa că aceştia trebuie să decidă dacă au timpul necesar pentru acest hobby (patimă?!).

În concluzie, putem spune că pariurile sportive reprezintă scena confruntării dintre casele de pariuri şi jucători, în vederea obţinerii de profit. Care dintre cele două părţi are câştig de cauză? La această întrebare poate să răspundă fiecare din experienţa proprie, însă noi vom face observaţia că, în loc să falimenteze, casele de pariuri prosperă! Răspunsul la întrebarea lansată la începutul secţiunii nu poate fi decât disociat: la nivel micro există pariori care au palmares constant pozitiv în raport cu organizatorii de pariuri, dar marea masă a pariorilor compensează cu vârf şi îndesat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
Copyright Revista Pronostic Sportiv | Hosting oferit de Claus Web