Ultimele...
You are here: Home » Articole » Care e legatura dintre David Popovici, Carlos Alcaraz si Simona Halep

Care e legatura dintre David Popovici, Carlos Alcaraz si Simona Halep

Foto de pe pagina de Facebook a lui David Popovici, alături de antrenorul său, Adrian Rădulescu

Simona Halep

A fost eliminată la Roland Garros 2019, unde era așteptată să-și apere titlul. A transformat asta în cea încă și mai măreț, câștigând Wimbledonul!

Carlos Alcaraz

A clacat tocmai când așteptările erau mai mari, adică într-o semifinală cu Novak Djokovic la Roland Garros 2023. Am supralicitat atunci cu un succes la Wimbledon, pe model Simona Halep (puteți citi previziunea în articolul precedent de pe site – Novak Djokovic, Unicul Unic?).

David Popovici

Un anume blocaj fizic a survenit în urma presiunii mentale. Inclusiv cea autoindusă. Știi că duci pe umerii tăi speranțele atâtor oameni, vrei să nu dezamăgești, mai ai și aspirațiile proprii, visurile de copil care ar putea deveni realitate, dar problema e că acea copilărie nu e totuși atât de departe, cum să gestionezi toate astea la 18 ani?

Sigur că ar putea fi adusă în discuție și pregătirea, dacă ea a fost optimă, dar la nivelul ăsta tind să cred că a existat ceva în mintea lui care l-a împiedicat să fie, cum se spune, cea mai bună versiune a sa. Pentru că asta este vestea cea bună, David Popovici se luptă de fapt cu el însuși. Pentru Alcaraz, adversarul era colosal, ditamai Nole, în schimb David n-are un asemenea Goliat, lupta sa e cu secundele, cu fracțiunile de secundă. Sau poate că Timpul e mai tare decât orice Goliat, putem interpreta și așa, dar să nu alunecăm spre filosofie.

Următoarea previziune

Sunt foarte încrezător, dar senin, nu încrâncenat, când afirm asta: David Popovici va transforma acest eșec de moment (deși unora nu le place să-l numim astfel, tehnic așa se cheamă) într-un succes suprem la anul, la Paris, la Olimpiadă. Pe model Carlos Alcaraz 2023, pe model Simona Halep 2019.

About pronos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
Copyright Revista Pronostic Sportiv | Hosting oferit de Claus Web