Ultimele...
You are here: Home » Articole » V. King vs M. Bartoli

V. King vs M. Bartoli

In runda a 2-a la Osaka (hard – 220.000$) se vor se vor afla de-o parte si de cealata a fileului americanca in varsta de 22 de ani Vania King (83 WTA) si mai varstnica frantuzoaica de 27 de ani Marion Bartoli (11 WTA). In ciuda diferentei sustantiale din ierarhia mondiala dintre cele doua rivale scorul intalnirilor directe este egal 2-2, ultimile doua partide fiind disputate in acest sezon, prima in primavara la Brisbane fiind castigata de frantuzoiaca iar acum 3 saptamani la Seoul victoria i-a apartinut americanecei, ambele castigand in cate 2 seturi. Un echilibru subliniat si de evolutia celor doua in ultima perioada astfel ca si la ultimul Grand Salm de la New York tot King a luat caimacul cu 3 runde fata de cele 2 jucate de Bartoli. La Osaka americanca a eliminat o conationala, veterana de 37 de ani Jill Craybas (141 WTA) care a cedat in 3 seturi in timp ce frantuzoaica a avut o misiune usoara impotriva unguroaicei Melinda Czink (144 WTA).
Din nou fata in fata dupa turneul sud-corean de data asta in Japonia aflate pe pozitii relativ echilibrate ce infirma inca o data cotatia accentuat inegala oferita de agentiile de pariuri prin care Bartoli este promovata ca mare favorita. O lupta probabil mult mai echilibrata intre incercarea americancei de a-si egala performanta si dorinta de revansa a frantuzoaicei, in care o vad cu tente de avantaj pe King ce si-a depasit conditia fata de Bartoli ce nu si-a prea onorat locul ce-l ocupa in elita mondiala.

Predictie1@3.20 Bet-at-Home  6/10

pescadorul.blogspot.com

About pescadorul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top
Copyright Revista Pronostic Sportiv | Hosting oferit de Claus Web