Ultimele...
You are here: Home » Articole » Un sezon cu eșecuri antologice pentru Becali: ratarea titlului și 3 retrogradări!

Un sezon cu eșecuri antologice pentru Becali: ratarea titlului și 3 retrogradări!

Dincolo de meritatul titlu al Farului, cel mai bun titlu l-a dat Alin Buzărin în Gazetă, ”Normalității i-a trecut glonțul pe la ureche”, referindu-se la câștigarea campionatului în meci direct. Farul a învins-o pe FCSB, ba chiar întorcând de la 0-2, astfel că titlul a fost obținut firesc, de un antrenor și echipa sa, în loc de o parodie de antrenor și terenul său de joacă. Doar că apucăturile lui Becali nu sunt joacă de tip ludic, ci joacă din aia cu destine. Antrenorii săi dezbrăcați de meserie aproape că nu își mai revin. Uitați-vă la cine a retrogradat direct, la cine în urma barajului.

Dică, după un început cu hei-rup la Mioveni, a plecat după un șir ireal de înfrângeri, una după alta! Iar Petrea, despre care se spunea că știe meserie, doar că nu era lăsat la FCSB, a retrogradat direct după ce a fost antrenor la Chindia cap-coadă în acest sezon! Iar mai la deal un loc îl găsim pe Bogdan Argeș Vintilă, la baraj, doar pentru că a fost bătaia mare între cine e mai slab, trei pe două locuri. Fostul portar al Argeșului a avut șansa unui ultim meci cu Petrolul, echipă fără obiectiv în lipsa licenței pentru cupele europene. Apoi, cum era de așteptat, a luat-o grav pe cocoașă de la Dinamo.

Și dacă ar fi doar antrenorii… Mulți jucători, iar când spun mulți mă gândesc la aproape toți, regresează la clubul numit FCSB, tocmai pentru că acolo antrenorul nu contează, deci nici antrenamente profesioniste nu au cum să se facă. De ce să te implici la antrenament, ca jucător, dacă știi că nu pe antrenor trebui să-l impresionezi? Așadar, deși acolo e literalmente balamucul, fapt confirmat ediție după ediție, prostia celor ce îl aleg se manifestă plenar, așteptând rezultat diferit doar pentru că se cred ei mai cu moț sau mai norocoși. Iată-l pe Florinel Coman, după ani de zile de regres, când ajunsese de batjocură în declarațiile lui Becali, încercând să scoată capul, să se extragă din mocirlă. A ajuns la 25 de ani, nu mai e o speranță, simte că trece cariera pe lângă el. A avut contribuție consistentă în acest play-off, mai mare decât în sezonul regulat, ceea ce nu e normal, oricum ai întoarce-o. Unde era Florinel Coman când FCSB încasa 0-10 de la Silkeborg? Unde era Octavian Popescu, unde e el acum? A ajuns rezervă un tânăr cu calități certe, cum nu s-a mai văzut de multă vreme la un fotbalist român, dacă nu scapă mai repede de acolo se pierde și el, îl pierdem și noi. Altfel, felicitările mele cele mai sincere pentru Farul și Gică Hagi, pentru Constanța, orașul de la malul mării apărând pentru prima dată pe harta campioanelor!

About pronos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
Copyright Revista Pronostic Sportiv | Hosting oferit de Claus Web